YAŞAYAN SANAT ESERLERİ

 Dünyaca ünlü "Street Art " sanatçısı Kelsey Montague geçtiğimiz günlerde ilk kez İstanbul"a geldi. Resimlerindeki üç boyutlu derinlik efektiyle tanınan Kelsey, New York"ta çizdiği bir resmin önünde Taylor Swift'in poz vermesiyle daha da ünlenmişti.
İstanbul Zorlu Center' da dev duvar resmini görmeye ben de oğlum Emir ile birlikte gittim.Resimdeki salıncakların üzerinde oturuyormuşuz gibi üç boyutlu bir efekt vermesi bence harikaydı.Resmin önünde fotoğraf çektirdikten sonra Emir"de fotoğrafa bakıp şaşkın bir ifadeyle gülümsedi.
Kendisine has çizgisi olan sanatçıları takdir etmek ve yaptığı eserlere her zaman destek vermek gerektiğine inanıyorum. Kelsey; duvar resimlerinde sadece erkeklerin başarılı olabileceği düşüncesini kırmak ve bu alanda bir bayanın da ne kadar başarılı olabileceğini  göstermek istiyor. Kendi yaptığı eserleri ise "yaşayan Sanat Eserleri" olarak adlandırıyor.
Bence bu eser de yaşayan bir sanat eseri olmaya aday ne dersiniz?  Kelsey”in bir sonraki eserini merakla bekliyor olacağım. 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler...